VITADIS Slanker Leven Plan 2.0

Vitadis Dieet – Slanker Leven Plan Ervaringen

* Onderstaande resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon

Nieuwe diëten komen en gaan bij de vleet. Het aantal diëten dat per week geïntroduceerd worden is niet op één hand te tellen. Wat op zich ook niet geheel onlogisch is als je kijkt naar het feit dat overgewicht een grootschalig probleem is dat alleen maar groter wordt.

Beging 2016 verscheen er echter een dieet op onze radar dat duidelijk meer aandacht verdient dan de overvloed aan middelmatige diëten. Met het Slanker Leven Plan heeft Vitadis een dieet neergezet dat met de beste diëten wereldwijd mee kan.

Met de indrukwekkende cijfers van maar liefst 3 tot 6 kilo gewichtsverlies per week*, waarvan het overgrote gedeelte van het gewichtsverlies uit vet bestaat, wordt de aandacht al snel getrokken. Alhoewel 3 tot 6 kilo gewichtsverlies per week* een knappe prestatie is, zegt het natuurlijk niet alles over een dieet.

Vragen als, “hoeveel moet ik dan wel niet sporten?”, “Moet ik ook afslankpillen nemen (die mijn gezondheid niet ten goede komen)”, “zit het gewicht er een paar maanden later niet weer aan” ontstaan dan ook bij veel mensen. En terecht.

Om iedereen beter inzicht te geven in wat de Slanker Leven Plannen van Vitadis voor hun gewicht en gezondheid kunnen betekenen hebben wij Leonie, één van onze trouwe volgers, het Slanker Leven Plan Fase 1 cadeau gegeven. Haar bevindingen ga je nu ontdekken.

Melanie’s ervaring met het Slanker Leven Plan Fase 1 van Vitadis

Allereerst wil ik fit-en-gezond.nl bedanken voor het Slanker Leven Plan dat zij mij cadeau hebben gedaan. Sinds ik twee kinderen heb gekregen heb ik altijd moeite gehad om op gewicht te blijven. Met allerlei diëten heb ik wisselende resultaten gehaald. Soms wist ik met behulp van bepaalde diëten wel resultaat te behalen, maar veel vaker leidde het tot niets of zelfs extra gewicht. Ja, leuk is anders..

Het is mij inmiddels duidelijk dat er geen magische pil is om zonder enig nadeel op je droomgewicht te komen en ook te blijven. Ik heb dan ook geaccepteerd dat ik altijd enige moeite zal moeten doen om mijn gewicht onder controle te houden, maar was uiteraard ontzettend benieuwd hoe gemakkelijk het Slanker Leven Plan het mij kan maken om op streefgewicht te blijven.

Hieronder beschrijf ik wat het Slanker Leven Plan voor mijn gewicht heeft gedaan om anderen die ook met overgewicht zitten te helpen. Allereerst zal ik de belangrijkste eigenschappen aanstippen voor iedereen die nog weinig weet over het Slanker Leven Plan.

 

Wat belooft het Slanker Leven Plan eigenlijk?

Het Slanker Leven Plan, ontwikkeld door Vitadis Health Care, claimt dat het Slanker Leven Plan het volgende teweegbrengt:

 • Gemiddeld 3 tot 6 kilo gewichtsverlies per week (deze resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen)
 • Het kost geen moeite om het vol te houden
 • Geen honger gevoel
 • Vakkundige begeleiding door Vitadis coaches
 • Gewicht verliezen op een verantwoorde en gezonde manier! Wel zo fijn!
 • Alles is online te volgen
 • Volledig voedingspakket voor anderhalve week. Zit dus bij de prijs in!
 • Geen Jojo effect

Als je alle bovenstaande punten op een rijtje zet dan wordt het al snel duidelijk dat als het Slanker Leven Plan daadwerkelijk aan alle bovenstaande punten voldoet, dat je het over een werelddieet hebt. Snel gewichtsverlies zonder JoJo-effect is namelijk iets dat ik nog niet eerder tegengekomen ben.

Met enige reserve in mijn verwachtingen ben ik dan ook aan het Slanker Leven Plan begonnen. Mooie resultaten beloven kan iedereen, maar het ook nog daadwerkelijk zien gebeuren is weer een ander. Of Vitadis de beloftes ook echt weet waar te maken zul je zo te weten komen, laten we zeggen dat ik verrast was door het eindresultaat, maar goed, daarover zo meer.

Direct aan de slag

Het is 6 januari en ik krijg bericht van Vitadis dat ze een bestelling van het Slanker Leven Plan voor mij hebben ontvangen en dat ik het afslankpakket morgen in huis heb! Naast het afslankpakket krijg je echter nog meer van Vitadis.

In de bestellingsmail zit namelijk ook een link waarmee ik een persoonlijk afslank account kan registreren in de online afslankomgeving van Vitadis. Daar kun je het volgende doen:

 • De vooruitgang bijhouden
 • Eetmomenten bijhouden en organiseren
 • Het Ebook Slanker Leven raadplegen
 • Receptengidsen downloaden
 • Sport oefeningen volgen (optioneel voor de liefhebber)
 • De mogelijkheid om te chatten met de afslankcoaches van Vitadis
 • De Vitadis APP (login vanaf je mobiel op je Vitadis account en bekijk alle recepten en bereidingwijzen waar je maar wilt, handig als je bijvoorbeeld in de supermarkt staat)

Nadat ik wat rondgekeken heb op de online omgeving zie ik dat ik een mailtje heb gekregen van mijn toegewezen afslankcoach:

Dag Leonie, Over 3 dagen starten we met het dieet, elke ochtend  stuur ik je een email met tips en begeleid ik je naar een slanker lichaam, laat het zeker weten als je vragen hebt, ik sta tot je beschikking!’

 

 De postbode belt aan… VITADIS!

De volgende dag zit ik aan de koffie terwijl de bel gaat. Een vriendelijke postbode levert een grote witte doos af. Terwijl ik rustig mijn koffie verder drink begin ik het pakket open te maken en bekijk nieuwsgierig de inhoud.

De doos was keurig geordend en bevat alles wat ik maar nodig zou kunnen hebben om anderhalve week, zeer comfortabel en lekker te diëten. Ik zag gelijk dat het geen afzien zou worden!

P.S. Een dikke pluim voor Vitadis dat zij zo snel leveren.

 

Lekker & Gevarieerd eten

Eén van de dingen die mij erg aansprak aan het Slanker Leven Plan was dat het gevarieerd eten belooft. Door alle jaren heen heb ik ontiegelijk veel diëten geprobeerd die bijzonder beperkt waren. De hele dag door hetzelfde eten gaat niet alleen vervelen, maar is ook gewoon niet vol te houden op de lange termijn. Waardoor het eigenlijk bij voorbaat al gedoemd is om te falen..

Gelukkig weet Vitadis haar beloftes waar te maken. Eigenlijk doe ik ze daar mee te kort, ik heb zelden zo gevarieerd en smakelijk gegeten als in de anderhalve week Vitadis. Ze zouden het Slanker Leven Plan haast nog als culinair pakket naar voren schuiven. haha.

Aangezien het Slanker Leven Plan een eiwit georiënteerd dieet is bevat het eten grotendeels veel eiwitten. Eiwit diëten zijn ontzettend resultaat gericht en werken echt, maar het nadeel is vaak dat het voedsel eenzijdig is en uit repen en shakes bestaan. Daar heeft Vitadis gelukkig verandering in gebracht!

Het eten dat je op de onderstaande afbeelding ziet vind je onder andere in het Slanker Leven Plan.

 

De start van het dieet

De eerste twee dagen van het dieet vond ik het zwaarst. Mijn lichaam moest wennen aan het dieet en de porties. Je maakt toch  een verandering door.

Bij veel diëten ben ik vaak het het hongergevoel en lusteloosheid gevoel aangelopen en dan met name bij de diëten waarbij je een hele lage calorieën inname hebt.

Het verbaasde mij dus oprecht dat ik na twee dagen nog geen enkel moeilijk moment had gehad waarbij ik echt honger kreeg en naar snacks neigde. Alleen de eerste avond had ik net voor het avondeten een vermoeid gevoel, maar dat kan ook de drukke werkdagen geweest zijn.

Het eten was zoals ik eerder beschreef erg lekker, mijn kinderen keken er verlekkert naar. Het was dus bepaald geen straf. Een van de allerfijnste dingen vond ik echter dat ik gewoon nog een normale complete avondmaaltijd mocht eten. Vaak krijg je van (crash)diëten een onmogelijke avondmaaltijd opgelegd. In de avond alleen een shake eten trek ik zeer slecht.

Aangezien je naast het hele pakket voor 1,5 week ook nog eens honderden verschillende recepten krijgt die makkelijk te bereiden zijn, krijg je gelijk alles aangereikt om op de lange termijn ook op gewicht te blijven. Positief punt, de recepten zijn erg makkelijk te bereiden, wat echt uitkomst biedt als je een gezin hebt.

Er zitten echt hele leuke en lekkere recepten tussen. En de porties zijn gelukkig groot genoeg om zonder hongergevoel naar bed te kunnen.

Mijn Online Afslankcoach

Iedere ochtend mailt mijn afslankcoach mij met de aandachtspunten. maar ook met allerlei tips over hoe ik de producten kan bereiden. Erg leuk en inspirerend, en gemakkelijk.. Je hoeft namelijk zelf geen maaltijdplanner te maken. Je coach vertelt je gewoon wat je het beste kunt eten.

Dit scheelt je niet alleen tijd, maar geeft ook steun. Een positiviteit die ik als erg aanstekelijk heb ervaren. Het mooie is, je hoeft helemaal geen gebruik te maken van de online coach, maar als je ze nodig hebt of er graag gebruik van wilt maken, dan kan dat!

Waarschijnlijk zijn deze mails wel automatisch van te voren opgesteld, want anders is dat voor Vitadis ook niet te doen. Wel wou ik even weten hoe uitgebreid ze je begeleiden als je vragen hebt, dus heb ik ze op een aantal dagen een mailtje met vragen gestuurd.

Meestal kreeg ik binnen een uur een uitgebreide en positieve reactie terug. Ze vroegen me zelfs op een gegeven moment of ik gratis  wou langskomen in één  van de vestigingen om een aantal metingen te verrichten.

Het niveau van de begeleiding heeft mij echt verrast. Het Vitadis Slanker Leven pakket is natuurlijk niet goedkoop, maar dat je er zoveel voor terug krijgt had ik eigenlijk niet van te voren verwacht.

 

Het resultaat na anderhalve week het Slanker Leven Plan getest te hebben..

Het grote moment is daar.. Na ruim een week verder te zijn kan ik niet wachten om op de weegschaal te gaan staan en het resultaat te zien.

Aan mijn lichaam zie ik dat ik ben afgevallen, mijn gevoel zegt het ook, maar hoeveel precies? Aangezien ik tussendoor geen metingen heb gedaan is het nu extra spannend.

4,8 kg lichter zegt de weegschaal! Ik spring een gat in de lucht en schrijf gelijk Vitadis en fit-en-gezond.nl een bedankmail. Echt een heel mooi resultaat gezien het feit dat ik zelden het gevoel had dat ik aan het diëten was!

Twee maanden later

Ondanks dat ik het niet bijzonder breed heb, motiveerde de eerste resultaten van het Slanker Leven Plan mij dusdanig dat ik besloten heb om op eigen kosten nog een Slanker Leven Plan aan te schaffen.

Na twee maanden later ben ik aan de hand van nog een Slanker Leven Plan, alle recepten en de online omgeving van Vitadis maar liefst 11.8 kilo lichter. Echt een ongelofelijk fijn resultaat, waar ik iedere dag dankbaar voor ben.

 

Eindoordeel

Als je mijn hele verhaal hebt gelezen (ja ik weet het ik ben soms lang van stof) dat heb je waarschijnlijk al wel enig idee hoe ik het Slanker Leven Plan heb ervaren.. Ik vond het bovenverwachting.

Natuurlijk is ook Vitadis niet die magische pil die je krijgt aangereikt waarbij je vervolgens het figuur van Doutzen Kroes hebt en nooit meer hoeft te letten op wat je eet. Dergelijke oplossingen bestaan alleen in je dromen of in gladde marketingverhalen.

Het Slanker Leven Plan komt echter wel heel dichtbij de ideale oplossing die realistisch haalbaar is. Een beter dieet heb ik tot op de dag van vandaag dan ook nog niet ervaren.

Kan ik iedereen het Slanker Leven Plan aanraden? Ja absoluut, zonder enige twijfel. Als je het investeringsbedrag enigszins kunt missen dan ben ik ervan overtuigd dat het je heel veel zal opleveren.

 

Wil jij ook net zoals Melanie een slanker en gezonder lichaam? Claim dan hier een Slanker Leven Plan tegen levenslange 60% korting >>. Deze korting behoud je dus levenslang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *