Het Mentale Dieet Plan en TURBO DIEET Plan

Mentale Dieet Plan Review & Ervaringen

 

Steeds meer mensen zijn te zwaar. Het is een zorgwekkende trend die al lange tijd aan de gang is. Het is ook een trend die doorbroken moet worden. Overgewicht is nu eenmaal ongezond. Nog los van de discussie over of vet rond de buik aantrekkelijk is. Vet gaat rondom je belangrijke organen zitten en dit kan leiden tot ziektes of falen van organen. Niet erg gewenst dus om maar een understatement te gebruiken.

 

Afvallen zit tussen je oren

Steeds meer mensen willen dan ook afvallen. Ze willen de barrière doorbreken en een gezonde levensstijl aanhangen waar er geen ruimte is voor overtollig vet en gewicht. Dat betekent natuurlijk ook een switch in je dieet. Maar zo’n switch maken is zo simpel nog niet. Als je gewend bent om veel ongezond vet en suiker te eten kan je niet de volgende dag alleen nog maar groente, salade en gezonde vetten eten. De reden hiervoor is simpel: mentaal gezien kan je dat niet aan. Een roker kan immers ook niet meteen stoppen met sigaretten. Zelfs wanneer de nicotine uit het systeem is, snakken rokers nog altijd naar een sigaret. Bij voedsel is het niet anders. Het mentale dieetplan van Katja Callens biedt dan ook uitkomst. Dat geldt ook voor haar boek Turbo Actieplan om zo snel mogelijk overtollig gewicht kwijt te raken. Maak de overstap naar een gezonde levensstijl is haar devies. Maar hoe goed zijn haar boeken eigenlijk? In hoeverre is een dieet daadwerkelijk mentaal en helpt haar dieet bij het verbeteren van de eetmentaliteit?

 

Het mentale aspect is bij afvallen evident

Laten we beginnen bij het mentale dieetplan. Dit boek is met name bedoeld voor mensen die met overgewicht kampen (of simpelweg gezonder willen leven), maar het ontbeert aan de mentaliteit om de laatste stap te zetten. Dat kan vele oorzaken hebben. Misschien heb je het al eens geprobeerd. Misschien ben je bang dat het je niet lukt zonder hulp, maar wil je geen honderden euro’s uitgeven aan een persoonlijke begeleider. Of misschien zoek je wel een dieetplan waar ook rekening wordt gehouden met de lange termijn door zich ook te richten op het mentale aspect van dieten. Uiteindelijk is het doel hetzelfde: slagen! Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het mentale dieetplan helpt hierbij. Maar, er is altijd een maar, je moet het wel zelf doen. Zoals geen één dieetboek magie bevat, geldt dat ook voor het mentale dieetplan. Je moet het allereerst zelf willen en daarna de tips ook daadwerkelijk opvolgen. Het mentale dieetplan is wel uniek in haar aanpak door ook e-mails te sturen met mentale tips om je te allen tijde scherp te houden. Hierdoor verval je een stuk minder snel in dezelfde fouten. Ook na het lezen van het e-book word je herinnerd aan de inhoud. Dat is zeker geen overbodige luxe. Sterker nog, veel dieetboeken en diëtisten zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

 

Gezond afvallen met het mentale dieetplan

Als je een dieetboek opent zal het gaan over koolhydraatarm eten. Een ander dieetboek zal weer gaan over vetvrij eten. Weer een ander over het belang van proteïnen. Je vindt een hoop tegenstrijdigheden. Dat is bij het mentale dieetplan net even iets anders. Sterker nog, je dient alles te vergeten wat je hebt geleerd. De reden hiervoor is ook niet zo heel vreemd. Door al deze tegenstrijdigheden zal een dieet vaker falen dan slagen. Hierdoor zal je zelf gaan denken dat afvallen er voor jou niet inzit. Katja Callens vindt dit onzin en dat bewijst ze ook met haar boek. Hier geen uithongeren om na het dieet een stuk meer te gaan eten. Als je een periode weinig eet zal je lichaam de volgende keer de vetten opslaan als reserve. Hierdoor kom je net zo snel aan als je bent afgevallen. Niet erg handig. Het mentale dieetplan breekt met al deze dieten en geeft handvatten om zelf een dieet samen te stellen die bij jou past. Natuurlijk worden er wel tips geven voor gezonde gerechten, maar de nadruk ligt op het mentale aspect. Dat werkt niet alleen erg verfrissend, maar werkt ook. Met dit boek weet je precies wat je wel en niet mag en hoe je het op een gezonde manier kunt doen zodat het verloren gewicht ook echt verloren blijft en niet weer gevonden wordt op je lichaam. Probeer het uit en zie het resultaat al binnen twee maanden. Zo niet, dan kan je je geld terugkrijgen van Katja Callens. Ze vertrouwt dus in haar eigen methode.

 

Snel afvallen met het turbo actieplan

Iedereen wil het liefst zo snel mogelijk afvallen. Alleen.. dat moet natuurlijk wel op een gezonde manier gebeuren. Anders kom je het verloren gewicht net zo snel weer aan. Zoals al aangegeven slaat je lichaam vetreserves op om de volgende keer genoeg reserve te hebben als er te weinig voedsel wordt genuttigd. Dit werkt dus averechts. Je bent hard aan het zweten om er vervolgens niets mee op te schieten. Dat geeft natuurlijk geen vertrouwen in afvallen. Het turbo actieplan is dan ook net even anders. Ook hier krijg je weer mentale begeleiding zoals je ook krijgt bij het mentale dieetplan. Je moet je dan ook 100% strikt aan de gegeven regels houden. Anders kan je weer van vooraf aan beginnen. Ook hier dien je een dagboek bij te houden. Niet alleen handig om te weten hoeveel je bent afgevallen, maar ook zodat je dagelijks met je resultaat wordt geconfronteerd. Ook in dit boek weer een stappenplan met duidelijke richtlijnen en duidelijke instructies. Het fijnste is nog wel dat iedere twijfel die je kunt hebben al wordt uitgelegd in het boek. Op deze manier kan je blijvend vet verliezen.

 

Uitstekende e-books om blijvend af te vallen

Zowel het mentale dieetplan als het turbo actieplan houdt rekening met het mentale aspect van afvallen. Hierdoor zal je geen moment kunnen twijfelen over de te volgen route. Sterker nog, je krijgt zelfs e-mails om je scherp te houden. Dat alles maken deze twee e-books uniek en uitstekende handvatten om blijvend af te vallen.

Wil je gratis kennismaken met het Mentale Dieet Plan? Dat kan dan hier!

Kun je niet wachten om de kilo’s er zo snel mogelijk vanaf te laten gaan? Bemachtig dan hier tegen maar liefst 50% korting de volledige versie van het Mentale Dieet Plan al dan niet in combinatie met het Turbo Actie Plan >>

Geniet van je nieuwe slanke lichaam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *